PEKAŘSKÝ MARATON 3
LEKTOŘI

Barbora Gottwaldová

Aleš Heinz

Juliana Fischerová

Tomáš Kroulík

Petra Stahlová

Mykola Nevrev
Zdravíme všechny cukrářské a pekařské nadšence!
Rok utekl jako voda a na řadě je třetí Pekařský MARATON, který se bude konat od 21.10. do 1.12.!
Formou hry vás naučíme péct z kvasu a droždí pod vedením zkušených pekařů. Každý týden se budeme věnovat jinému druhu pečiva a podrobně si ukážeme a rozebereme detaily, jak dosáhnout nejlepších výsledků.
Novinkou tohoto maratonu bude i jeden bezlepkový recept.
Proč maraton?
Protože jako každý maraton, i tento od Vás bude vyžadovat odhodlání, snahu a vytrvalost.
Posune Vás kupředu, dodá jistotu a sebevědomí.
Přidejte se a pozvěte také své přátele!
Na maraton se mohou přihlásit všichni zájemci o pečení, začínající i pokročilí, a to jako ÚČASTNÍCI, nebo DIVÁCI.
Připravili jsme pro Vás zajímavé úkoly od našich skvělých lektorů, splněním kterých se můžete zlepšit v pečení, překonat sami sebe, seznámit se s dalšími nadšenci a také si zasoutěžit o kurzy od lektorů.
Součástí maratonu je 6 videopostupů (receptů), ze kterých se dozvíte všechny návody a tipy - a Vaším úkolem bude tyto postupy realizovat. Po řádném a včasném splnění alespoň 5 zadání ze 6 získáte možnost vyhrát jeden ze šesti kurzů pečení od našich lektorů. Výherce budeme vybírat losováním v závěru maratonu.
Pekařský MARATON startuje 21.10.2023 a bude trvat šest týdnů.
Na splnění každého úkolu budete mít jeden týden. Jednou týdně pro Vás bude otevřena večerní pekařská poradna ve formě live streamu s lektory, na které rozebereme nejčastější chyby a odpovíme na Vaše dotazy.
Bonusem bude live stream s technologem a konzultantem Martinem Hanusem. Podělí se o svoje zkušenosti a rád odpoví na libovolné otázky.
Zadání se bude počítat jako "odevzdané", pokud upečete výrobek a správně zveřejníte jeho fotografii na svém Instagramovém profilu (přesné podmínky zveřejnění najdete vždy u konkrétního zadání).
Zaregistrovat se můžou i ti, kteří se zatím necítí na soutěžení, ale chtějí patřit do naší velké komunity nadšenců a chtějí získat přístup ke všem informacím, a to jako DIVÁCI.
Další podstatné informace o maratonu, lektorech a výhrách najdete na našem Instagramu.
Maraton probíhá na Instagramu, proto je před zakoupením vstupu důležité mít založený instagramový účet!
Na maratonu budeme péct z droždí a kvasu. Pokud kvas nemáte, je zde několik možností:
-
můžete využít dárce, najdete jej například pomocí kváskové mapy
-
zeptat se v řemeslné pekárně poblíž na vzorek (pokud tam vedou svůj kvas)
-
od našich lektorů:
The Bloom Bakery Bratislava, OC Nivy, Mlynské Nivy 5A, 2 patro Food court (není potřeba psát, stačí se jen zastavit)
Slatiňany/Pardubice - Tomáš Kroulík, psát na pekarenskeworkshopy@gmail.com nebo IG @nasedobrapekarna
Olomouc/centrum po domluvě - Aleš Heinz, IG @mouka_voda_sul
Tišnov a okolí - Barbora Gottwaldová, psát na svetzkvasku@gmail.com nebo IG @svetzkvasku
Praha Vinohrady - Juliana Fischerová, @maskrtnica
Praha Střížkov - Julie Alexovičová, topcakestudio@gmail.com nebo @topcakestudio
Pokud ani jedna z těchto možností nezafunguje, napište mi na topcakestudio@gmail.com
ÚČASTNÍK
-
Uhraďte registrační poplatek.
-
Přihlaste se ke sledování instagramového účtu @pekarsky_maraton3
-
Začněte sledovat IG účty našich lektorů.
-
Na svůj instagramovy profil přidejte příspěvek o našem pekařském maratonu s fotkou maratonu a hashtagem #pecuvmaratonu
-
Pokud je Váš účet na instagramu soukromý, změňte nastavení na "veřejný".
-
Plníte 5 úkolů ze 6 včas a soutežíte o pekařské kurzy.
-
Přístup k receptům maratonu na 6 měsíců.
-
Registrace je do 21.10.2024
CENA 1390 Kč
DIVÁK
-
Uhraďte registrační poplatek.
-
Přihlaste se ke sledování instagramového účtu @pekarsky_maraton3
-
Začněte sledovat IG účty našich lektorů:
-
Péct můžete podle chuti a svých možností
-
Získáváte přístup ke všem informacím
-
6 receptů s video návody
-
Přístup k receptům maratonu na 12 měsíců.
-
Registrace je do 1.12.2024
CENA 2490 Kč
Po zaplacení vstupu najdete v osobním rozhraní Moje kurzy nezbytné pokyny pro přidání do IG skupiny maratonců a také základní informace a video o kvásku.
Přihlaste se prosím a pečlivě si přečtěte všechny informace.
V případě libovolných potíží s přihlašováním pište na topcakestudio@gmail.com .
Děkujeme za spolupráci.