top of page

Online kurz Autorské recepty z cukrářských maratonů

PRO KOHO JE TENTO KURZ

Začínáte s pečením a chcete upéct dort nebo dezert pro svou rodinu?

Chcete vědet tajemsví nejlepšího karamelového medovníku?

Ještě jste neochutnali osvežujicí tart jahodové mojito nebo bazalkový dort?

Chcete mít dobré recepty a nemáte čas na hledání "osvědčených"?

Kurz obsahuje sedm autorských receptů, ktere jsem vytvořila speciálně pro Cukrářské maratony.

Řezy Karamelový medovník
Tart Jahodové Mojito
Dort Jahoda-bazalka-limeta
Mousse dezert Čokoláda-malina
Travel cake Citron-mák
Verrine Banoffee
Sněhová roláda

Jsou to oblíbené recepty stovek účastníků maratonů. 
Tyto dezerty účastníci pečou doma na různé oslavy, pečou je v kavárnách či cukrárnách, pečou je na zakázku na svatby a různé akce... Zkrátka jsou velice populární.

Pečou je jak začátečníci, tak i zkušení cukráři. Realizace není nijak složitá, suroviny jsou dostupné. Celý postup je vždy detailně znázorněn ve videonávodech.

online KURZ

Obsah

  • Písemné recepty připravené k tisku

  • Video postupy na pečení korpusů

  • Video návody na připravu krémů a náplní

  • Informace o používaných ingrediencích a pomůckách

  • Rady a tipy

Přístup ke kurzu na 12 měsíců

CENA 2990 Kč

CO LIDÉ ŘÍKAJÍ

Bílé pozadí

Dobrý den Julie! Já jsem začala s vámi péct "až" druhý maraton. Ale první jsem si nakonec ještě kvůli bazalkovému dortu zpětně dokoupila. Je také skvělý, ale za mě je prostě top váš Medovník. Mně medovník nikdy moc nechutnal a několik let jsem ho neměla. Ale tenhle můžu péct doma pořád dokola a je pokaždé hned pryč
Díky a už se těším na další maraton

Bílé pozadí

Verrine banofee a roládu taky dělám podle vás hodně často. Opravdu nejlepší recepty, které se chytly, byly vždy od vás .

Já byla ve všech maratonech včetně pekařského. Komponenty z maratonu využívám stále a dort jahoda bazalka je moje letní srdcovka

Bílé pozadí

Bazalkový dort?

Anoo! Od počátku maratonu už asi 100x nejvíc frčel přes léto, dělala sem ho u nás do kaváren a všichni si ho strašně chválili!

Napekla jsem jich toto leto snad 40+,recept je naprosto famozni, uz ho konecne umim nazpamet

bottom of page