top of page

TOP CAKE STUDIO

vodozbor5.jpg
vodozbor6.jpg
vodozbor4.jpg

Julie Alexovičová

61695.jpg

Již dlouhou dobu je mojí velkou zálibou modelování květin a květinových kompozic z cukrové hmoty. Kurzům a výuce modelování květin se věnuji od roku 2009 a díky spokojenosti studentů a rostoucímu zájmu o moderní zdobení svátečních dortů jsem se rozhodla otevřít soukromé specializované studio - Top Cake studio, které by poskytlo vhodné zázemí pro kvalitní výuku s důrazem na individuální přístup ke každému účastníkovi. 
 

Později jsem realizovala svou dávnou myšlenku ohledně pekařské a cukrářské výrobny, protože se zajímám nejen o pečení dortů a dezertů,  ale stejne tak i o kvasový chleba a obecně všechny druhy pečení.

Své dosavadní znalosti se mi podařilo uplatnit ve velkém online projektu, který spojuje amatérské a profesionální cukráře a pekaře, vzdělavání, hru a soutěž - Cukrářské a Pekařské maratony. Více o maratonech najdete na mém instagramovém profilu.

V současné době Vám můžu nabídnout také online kurzy - výuku na dálku pod mým osobním vedením.

Ráda se podílím na sestavování receptur pečení a šířím osvětu mezi veřejností. Proto provozuji YouTube kanál, na kterém najdete zajimavé videonávody.

Jsem také profesionální kouč a pomáhám lidem rozvíjet se v profesním i osobním životě, plnit si svá přání a dosahovat osobních a finančních cílů. Pokud hledáte motivaci, odhodlání a podporu koněčně začít něco měnit - berte to jako znamení a napište mi.

  • Instagram
  • YouTube

Absolvované cukrářské a pekařské školení a kurzy:

  • V 2009 absolvovala kurzy modelování květin z cukrové hmoty a kurz zdobeni královskou glazurou u Tatiany Khegay (Rusko).

  • Na XVI soutěžní výstavě Gastro Hradec byla květinová kompozice oceněna zlatou medailí v kategorii Umělecký exponát.

  • V září 2012 absolvovala další kurz modelování květin a zdobení královskou glazurou v CakeVirtuosoStudio (Irsko).

  • V říjnu 2012 absolvovala kurz modelování květin u Alana Dunna (Velká Británie).

  • V srpnu 2013 absolvovala kurz royal icingu o Eddieho Spenca (Velká Británie).

  • V srpnu 2013 absolvovala kurz modelování květin u lektorky Naomi Yamomoto (Japonsko).

  • V dubnu 2014 TopCake studio navštívila Zoe Clark (Velká Británie).

  • V červnu 2014 se u nás ve studiu konal kurz pod vedením Alana Dunna (Velká Británie).

  • V červenci 2014 se zúčastnila workshopu pod vedením Kelvina Chua (Malajsie).

  • V říjnu 2014 absolvovala kurz modelování květin pro pokročilé u Alana Dunna (Velká Británie).

  • V listopadu 2014 se u nás ve studiu v Praze konal kurz zdobení dortů pod vedením Neli Jozefsen (Norsko).

  • V dubnu 2015 absolvovala školení modelování postav u Carlose Lischetti (Argentina).

  • V květnu 2015 se v našem studiu konal kurz francouzských dezertů pod vedením šéfcukráře Gaela Majchraka (Francie).

  • V červnu 2015 se u nás ve studiu konal čtyřdenní kurz pod vedením Alana Dunna (Velká Británie).

  • V červenci 2015 absolvovala kurz u světoznámého šéfcukráře z Miami, USA Antonia Bachoura.

  • V říjnu 2015 se v našem studiu konal kurz zdobení dortů pod vedením Kelvina Chua (Malajsie).

  • V říjnu 2015 se v našem studiu konal kurz kurz modelování květin pod vedením Natalie Kishkovich (Itálie).

  • V listopadu 2015 - účast na soutěži Cake International (Birmingham), kde byla oceněna dvěma zlatými medailami ve dvou kategoriích květinové kompozice.

  • Na jaře 2016 absolvovala kurz pečení chleba a sladkého pečiva pod vedením Sylvaina Mathy (Francie).

  • V květnu 2016 se u nás ve studiu konal kurz pod vedením Alana Dunna (Velká Británie).

  • V dubnu 2016 absolvovala kurz francouzských dezertů pod vedením Ludmily Mathy (Francie).

  • Na podzim 2016 absolvovala kurz dezertů pod vedením Very Nikandrove (Rusko).

  • Na jaře 2017 absolvovala kurz pečení zdravého chleba pod vedením Catheriny Swarovské (Rusko) v Moskvě.

  • V dubnu 2018 absolvovala kurz moderních dezertů pod vedením Yun Eun Young - GaruHaru (Jižní Korea).

  • V červnu 2018 absolvovala kurz "Danish course and influence ingredients on the formulation" pod vedením Hansa Ovando (Španělsko).

  • Březen 2019 - kurz Pastry of GaruHaru, Yun Eun Young (Jižní Korea).

  • Březen 2019 - kurz Moderní dezerty II pod vedením Very Nikandrové (Rusko).

  • Duben 2019 - kurz Viennoiserie, Smbat Tonoyan (Bělorusko).

  • Duben 2019 - kurz Talířové dezerty, Justin Lee (Jižní Korea).

Dále pravidelně absolvuju různé online kurzy a lekce, například kurzy Ramona Morato, Jose Romero Barranco, Saby Janjgavy a dalších.

bottom of page