top of page

Online kurz Řezy - Karamelový medovník

PRO KOHO JE TENTO KURZ

Začínáte s pečením, nebo již umíte péct a pořád nemáte ten pravý recept?

Chcete vědet tajemsví toho nejlepšího karamelového medovníku?

Pořád si myslíte, že medovník je "fádní", přeslazený dort?

Chcete mít dobré recepty a nemáte čas na hledání těch "osvědčených"?

Na tento medovník jsem dostala a pořád dostávám spostu pozitivních ohlasů.
Nejdříve byl sestaven mnou jako recept na Cukrářský maraton. Upekly a ochutnaly ho stovky lidí.

Později byl tento recept představen i v jiném projektu v jiné zemi a také měl velký úspěch.

Proto chci, aby tento medovník mohlo ochutnat co nejvíce lidí a přesvedčit se,

že efektní a chutný dezert nemusí být náročný na výrobu nebo suroviny.

 

Lze ho vyrobit jako dort nebo jako řezy, trochu upravit krémy, přidat oříšky a vymyslet jinou příchuť.

Co mohu zaručit je, že tento medovník bude vláčný, nebude přeslazený a změní Vaši představu o medovníku.
A pokud se tak nestane, vrátím Vám peníze.

Zvládnou ho jak začátečníci, tak i zkušení cukráři. Realizace není nijak složitá, suroviny jsou dostupné. Celý postup je vždy detailně znázorněn ve videonávodech.

Přístup ke všem materiálům a videonahrávkám je na jeden rok.

Tento recept je součástí kurzu Moje maratonské recepty. Pokud jíž máte kurz "Karamelový medovník" a budete chtít zakoupit "Moje maratonské recepty", napište mi a dostanete na něj slevu v ceně tohoto receptu.

online KURZ

Obsah

  • Písemné recepty připravené k tisku

  • Video postup na pečení plátu

  • Video návody na připravu krémů a ozdobných elementu

  • Informace o používaných ingrediencích a pomůckách

  • Rady a tipy

  • Moje pomoc

  • Бонус - видео и рецепт на русском языке

Přístup ke kurzu na 12 měsíců

CENA 590 Kč

CO LIDÉ ŘÍKAJÍ

Bílé pozadí

Dobrý den Julie! Já jsem začala s vámi péct "až" druhý maraton. Ale první jsem si nakonec ještě kvůli bazalkovému dortu zpětně dokoupila. Je také skvělý, ale za mě je prostě top váš Medovník. Mně medovník nikdy moc nechutnal a několik let jsem ho neměla. Ale tenhle můžu péct doma pořád dokola a je pokaždé hned pryč
Díky a už se těším na další maraton

Bílé pozadí

Božské karamelovo-medové řezy. Recept naprosto boží, stejně tak i vysledná chut´. Veliká dobrota!

Nikdy jsem ho předtím nedělala, takže jsem za tento recept byla moc ráda!

Musím říct, že jsem z receptu nadšená! Vůbec to není přeslazený medovník, krasně vypadá a ozdoba ala plástev je neskutečná. Diky za recepty!

Bílé pozadí

Naprosto dokonalé v puse se rozplývající řezy, které jsem určitě nedělala naposledy.

Těšila jsem se až ho ochutnám. A něco vám povím - je užasný! Moc děkuji za skvělý recept a videonávod. Podle toho se peklo jedna báseň!

Já se k němu neustále vracím, je nejlepší ze všech!!!

bottom of page